Verkoop van computersystemen en randapparatuur

Koops Computers verkoopt zowel nieuwe als gebruikte computersystemen op maat. Voor iedere wens en portemonnee hebben wij de uitkomst!

Computers en alles wat ermee te maken heeft

Wij zijn een allround computer servicebedrijf. Dit houdt in dat wij computers verkopen en alles wat er mee te maken heeft. Omdat wij vanuit huis werken hebben wij niet alle hardware op voorraad, doordat wij snel kunnen schakelen met onze leveranciers kunnen wij onze hardware snel leveren vaak zelfs binnen één werkdag! 

Wat verkopen wij zoal?
– Nieuwe en gebruikte desktops en notebooks
– Netwerk apparatuur
– Software  
– NAS servers
– Hardware componenten
– Randapparatuur

 

randapparatuur
Koops-Computers-maatwerk-desktop

Systemen van hoge kwaliteit

Doordat wij onze systemen zelf bouwen kunnen we de kwaliteit waarborgen. Dit doen wij door selectief de juiste A-kwaliteit onderdelen samen te stellen die voldoen aan onze eisen. dit heeft als resultaat dat onze computer systemen voorzien zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij bouwen zowel standaard systemen als maatwerk. Het maatwerk dat wij bieden wil zeggen dat er van te voren wordt bepaald samen met de klant wat hij of zij nodig is, hierdoor wordt er een systeem samen gesteld die echt bij jou past en voldoet aan al je eisen.

Wij hanteren standaard 24 maanden garantie op onze nieuwe systemen. 
Daarnaast worden de systemen gebruikers klaar afgeleverd, en zetten wij eventuele data en e-mail kosteloos over op het aangeschafte systeem.

Gebruikte systemen

Wij leveren naast onze nieuwe systemen ook gebruikte desktops en notebooks. Dit zijn systemen die zijn gebruikt in het zakelijke leven. Deze systemen zijn van veel hogere kwaliteit dan de consumenten systemen en hebben een veel hogere aanschaf waarde.

Hierdoor kunnen wij een top systeem leveren voor een scherpe prijs, en hebben wij voor elke portemonnee een passend systeem die voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Wij hanteren standaard 12 maanden garantie op onze gebruikte systemen.
Daarnaast worden de systemen gebruikers klaar afgeleverd, en zetten wij eventuele data en e-mail kosteloos over op het aangeschafte systeem.

gebruikte-notebook

Wat je nodig hebt, leveren wij.

Laat gratis en vrijblijvende een offerte opstellen en betaal alleen voor wat je nodig hebt.

Maak een afspraak, of stuur ons je wensen   

Social Media

Like ons op facebook om altijd op de hoogte te blijven!

 

Contact

Koops Computers
Pronkridder 29
9404 MC Assen 

Info@koopscomputers.nl
06 55 26 11 06