Verkoop van Refurbished Apple producten

Koops Computers verkoopt refurbished Apple producten. Zo kunnen wij een duurzame oplossing bieden tegen een scherp prijs!

Waarom refurbished?

Door te kiezen van een refurbished product bent je op een duurzame manier bezig. Je levert namelijk een actieve bijdrage aan de natuur. 

Daarnaast is een refurbished product 20% tot 60% goedkoper ten opzichte van de nieuw prijs. Doordat wij er voor kiezen om alleen A-Grade (zo goed als nieuw) producten aan te bieden is het product bijna niet te onderscheiden van nieuwe. 

Enkele voordelen op een rij:
– 20% tot 60% goedkoper ten opzichte van de nieuw prijs
– Alleen A-Grade (zo goed als nieuw) producten
– Goed voor de natuur (Minder uitstoot, energie besparing, minder grondstoffen)

 

iPhone X
Kwaliteit duim

Kwaliteit en garantie

Kwaliteit:
Wij leveren alleen A-Grade (zo goed als nieuw) Apple producten. Hierdoor heb je een toestel die er als nieuw uitziet voor een lage prijs. Daarnaast worden de toestellen op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots, hierdoor heb je een 100% goed werkend product.

Garantie:
Hoewel het product op meer dan 50 punten is gecontroleerd door robots kan er natuurlijk altijd iets geburen. Daarom leveren wij 24 maanden garantie op zowel het product als de accu. Hierdoor ben je ter aller tijden verzekerd van een goed werkend product.  

Garantie afhandeling:
Regelmatig krijgen wij te horen dat de garantie afhandeling bij hun vorige leverancier enkele weken in beslag nam. Dit werkt grote ergernissen bij jouw als klant. Daarom hebben wij een garantie afhandeling van maximaal 3 werkdagen.

Onze partner

Door samen te werken met de juiste partner kunnen wij een mooi en betrouwbaar product aanbieden voor een scherpe prijs. Om deze reden hebben wij gekozen voor Forza refurbished. Zij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle service. Dit is iets wat erg bij ons aansluit. 

Social Media

Like ons op facebook om altijd op de hoogte te blijven!

 

Contact

Koops Computers
Pronkridder 29
9404 MC Assen 

Info@koopscomputers.nl
06 55 26 11 06