Je thuis- en bedrijfsnetwerk

Om een goed en betrouwbaar netwerk te creëren levert Koops Computers enkel kwaliteitsapparatuur. Koops Computers biedt oplossingen voor netwerkopslag, Wi-Fi optimalisatie, netwerk printen, backup systemen en lokale servers.

Problemen met je Wi-Fi, internetverbinding of wil je een offerte aanvragen?

Thuis- en bedrijfsnetwerk: Meer dan internet alleen

De mogelijkheden van een thuis- en bedrijfsnetwerk worden vaak onderschat. Men weet veelal niet dat er veel mogelijkheden zijn die het computer gebruik aanzienlijk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een netwerk printer, Wi-Fi optimalisatie of documentenuitwisseling. Koops Computers kan u helpen met advies en diensten om je netwerk optimaal te gebruiken. Een netwerk is dus meer dan alleen internet!

thuis-en-bedrijfsnetwerk
Koops-Computers-NAS

Netwerk Opslag (NAS)

Voor het veilig opslaan van je gegevens binnen een netwerk, zijn tegenwoordig veel mogelijkheden. Zoals gedeelde netwerkmappen vanaf 1 pc, een server, Cloud opslag ga zo maar door. Een tussenweg in deze systemen is een Network Attached Storage (NAS). Dit is een los schijfstation dat binnen je netwerk gezet wordt. Plaatsing kan bijvoorbeeld in de meterkast naast je router.

Doordat een NAS gebruik maakt van meerdere schijven is dit een betrouwbare manier van opslaan. Raakt 1 van de schijven defect? Geen probleem het NAS systeem draait gewoon door, en je krijgt een bericht dat 1 van de schijven defect is geraakt.

Onze NAS systemen bieden niet alleen een betrouwbare manier om je gegevens op te slaan binnen je netwerk, maar hebben ook een mogelijkheid om diverse apps te installeren. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de beelden van je bewakingscamera’s op de NAS opslaan, of is het mogelijk om je eigen Cloud opslag te creëren zodat je overal ter wereld op een betrouwbare manier bij je gegevens kan. 

Koops Computers levert en installeert deze systemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wi-Fi optimaliseren

Een van de meest voorkomende frustraties binnen een netwerk is een slecht functionerende Wi-Fi verbinding, terwijl bijna alle apparaten via deze verbindingen communiceren. Vaak wordt dit veroorzaakt door een router of access point die niet kracht genoeg is, of niet goed is geconfigureerd.

Koops Computers biedt de mogelijkheid om je WiFi thuis- en bedrijfsnetwerk te optimaliseren en hierdoor te kunnen genieten van een goed en snel functionerende WiFi verbinding. 

Neem contact op voor een aanbod aangepast aan al je wensen.

Wi-Fi-optimalisatie

Social Media

Like ons op facebook om altijd op de hoogte te blijven!

 

Contact

Koops Computers
Pronkridder 29
9404 MC Assen 

Info@koopscomputers.nl
06 55 26 11 06