Reparatie voor je laptop en PC

Een defect aan je computer is zeer vervelend. Het is dan ook belangrijk dat dit snel en vakkundig opgelost wordt. Door te kiezen voor Koops Computers bent je verzekerd van een nette reparatie afhandeling. Alle diensten worden in overleg uitgevoerd. Je komt dus niet voor verrassingen te staan op het gebied van kosten en onnodige extra reparaties.

Geen tijd? Wij bieden een haal en breng service!

Computer problemen

Problemen met computers kunnen worden opgedeeld in twee soorten: softwarematig en hardwarematig. Softwarematig betekent dat er een probleem is met de installatie van je besturingssysteem. Hardwarematig houdt in dat er een of meerdere onderdelen in je pc defect zijn. Bij een probleem met je pc of notebook kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons  opnemen. In 95% van de gevallen gaan er geen documenten verloren. Dit komt omdat de harde schijf vaak het laatste component is dat defect raakt.
computer-laptop-reparatie
BluescreenofDeath

Je kunt softwarematige problemen o.a. herkennen aan:

Je kunt hardwarematige problemen o.a. herkennen aan:

Koops Computers moederbord
Werkwijze-Koops-Computers

Werkwijze

Wanneer je computer gebracht of opgehaald wordt, zal er eerst gekeken worden naar het probleem. Hierna wordt een voorlopige oplossing voorgesteld. Voor het vaststellen van het probleem betaalt je niets. 

Indien je computer nieuwe onderdelen nodig heeft, worden deze besteld en in veel gevallen binnen 24 uur geleverd. Zo is het mogelijk dat je pc de volgende dag weer klaar is. Bij softwarematige problemen kan het probleem vaak dezelfde dag nog worden opgelost. 

Bij alle computer reparaties word een back-up gemaakt van je documenten & e-mail data. Door jezelf geïnstalleerde programma’s kunnen helaas niet worden meegenomen in de back-up

Social Media

Like ons op facebook om altijd op de hoogte te blijven!

Contact

Koops Computers
Pronkridder 29
9404 MC Assen 

Info@koopscomputers.nl
06 55 26 11 06